Un băiat de 9 ani învață cu laptopul pe o cutie de carton în afara școlii închise, deoarece familia nu își permite WiFi pentru cursurile online

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Un elev din clasa a IV-a din New Mexico a fost fotografiat stând în afara școlii sale elementare cu laptopul pe o cutie de carton, folosind conexiunea de internet a acesteia, deoarece familia nu își permite WiFi pentru cursurile online, informează Daily Mail.

Jonathan Endecott, în vârstă de nouă ani, a trebuit să stea în fața clădirii școlii elementare, închise din cauza pandemiei de coronavirus. El folosește conexiunea de WiFi a școlii, deoarece nu are acces la internet acasă. Școlile din districtul său sunt acum în scenariul roșu și își desfășoară lecțiile online. Acesta este singurul mod în care Jonathan a putut participa la cursuri.

Familia nu își permite WiFi

Angel Endecott, mama băiatului, spune că fiul ei este foarte independent. El mergea deja singur la școală pe jos, încă de anul trecut. Când din cauza pandemiei școlile au fost închise, băiatul s-a confruntat cu o problemă majoră.El nu a putut participa la învățământul online, deoarece familie sa nu își permitea internetul.

Tânărul stă în afara școlii cu laptopul său de săptămâni întregi, deoarece familia nu își permite WiFi

Mama băiatului care și-a pierdut ambele slujbe din cauza pandemiei, a spus că Jonathan, a găsit singur soluția. Băiatul care împlinește 10 ani luna viitoare, merge pe jos la școală pentru a folosi conexiunea WiFi de acolo.

Familia nu locuiește prea departe de școala elementară. Părinții băiatului sunt bucuroși știind că el își petrece ziua acolo, așezat în fața școlii și învățând. „Directorul, secretara și câțiva profesori, vin afară să-l verifice și să vadă dacă are nevoie de ceva”, a spus ea.

Dar o profesoară a fost sensibilizată văzând băiatul afară zi de zi. Ea a distribuit o poză cu el online și a postat următorul mesaj: „ Acest băiat nu are internet acasă. El se scoală și merge la școală în fiecare zi pentru a se conecta de afară la rețeaua WiFi a școlii. Stă acolo în fiecare zi între orele 8:00-2:45”, a scris Sabrina Talbott Harbour.

Strângere de fonduri pentru familie

Imaginea a declanșat de atunci o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia cu bani. O persoană s-a oferit deja să plătească internetul familiei pentru un an întreg. Acum mama lui Jonathan și-a creat un cont GoFundMe pentru a fi ajutată cu alte cheltuieli ale casei. „Am trăit întotdeauna de la salariu la salariu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit întotdeauna să obținem suficient cât să trăim cu ceea ce trebuia să plătim. Când a lovit covidul, la început nu am fost afectată. Acum aproximativ 2 luni, asta s-a schimbat. Mi-am pierdut slujba plătită săptămânal”, a scris mama băiatului.

De când are internetul instalat acasă, Jonathan, poate discuta online cu prietenii și colegii săi de clasă. Băiatul care este pasionat de științe și vrea să urmeze o carieră în acest domeniu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 24 octombrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web