Dragoș Bucur a fost depistat cu COVID-19. Filmările emisiunii “Visuri la cheie” de la PRO TV au fost suspendate

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Un reality-show de succes din România a fost suspendat temporar, după ce ce filmările pentru „Visuri la cheie” au fost întrerupte, Dragoș Bucur fiind depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, scrie libertatea.ro.

Din fericire nu va fi afectată și difuzarea emisiunii, deoarece producătorii au filmat în avans mai multe episoade. Show-ul va putea fi urmărit în continuare de către telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20:30. Cotidianul Libertatea confirmă faptul că atât actorul cât și familia sa sunt bine.

ProTV a dat un comunicat în care se spune:

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești. Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”.

Dragoș Bucur suferă de diabet

După ce filmările au fost întrerupte, membrii echipei au fost testați și apoi au fost puși în autoizolare. Fanii actorului își fac grijă pentru sănătatea acestuia, Dragoș are diabet și este insulino-dependent.

Cu ceva timp în urmă, actorul a vorbit despre boala sa. ”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu. Există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”.

Antena 1 este o altă televiziune cu cazuri de CORONAVIRUS

Cu două săptămâni în urmă, Antena 1 a oprit filmările după ce nea Mărin, celebrul showman, a fost infectat cu temutul virus. Se afla la Techirghiol, filmând pentru o producţie care urma să fie difuzată la începutul anului viitor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 16 Septembrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web