Termeni și condiții de utilizare site

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Termeni și condiții

Aiudeanul Portal Web de la adresa aiudeanul.ro, este un proiect media care include subiecte diverse, din diferite domenii de activitate ale comunității locale din Aiud. Sunt abordate o multitudine de tematici, cum ar fi: știri, tehnologie, politică, evenimente sociale, informații utile, prezentări de locații, afaceri locale, etc.

Site-ul aiudeanul.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Oricine este binevenit în această comunitate pentru a citi și comenta articolele publicate. Puteți contribui la conținutul acestui site, dacă vă exprimați dorința în scris la adresa de mail: aiudeanul.ro@gmail.com


Pe acest site respectarea câtorva reguli de bun simț este obligatorie. Nu sunt admise înjurăturile, atacurile la persoană, conținutul rasist sau xenofob. Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă regulile impuse de politica editorială a site-ului.

Toate articolele și fotografiile de pe site, sunt supuse dreptului de copyright. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați conținut de pe site, aveți datoria de a include un link către articolul la care faceți referire.


Pentru mai multe detalii citiți și Politica de confidențialitate respectiv Politica de cookie.

Ultimul update: 12 august 2020.

Comentarii Facebook