MAGNA CUM APLAUZE! S-a născut o stea

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

MAGNA CUM APLAUZE pentru noua stea a gimnasticii românești, Sabrina Voinea! Nadia Comăneci avea 14 ani când a luat primul 10 din istoria gimnasticii feminine și a avut toată lumea la picioare. Acum în gimnastica românească a mai apărut o stea. 

La doar 15 ani, gimnasta Sabrina Voinea cucereşte lumea. Tânăra din România a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial din Doha. Cele două aparate la care a cucerit aceste medalii au fost la bârnă și sol. În concursul de sâmbătă, Sabrina Voinea a câștigat aurul la bârnă, după ce a primit un punctaj 13,766. Podiumul a fost completat de Anna Lashchevska, din Ucraina și Emma Leonie Malewski, din Germania.

Peste puțin timp, Sabrina Voinea și-a adjudecat și finala de la sol, unde a obținut din nou medalia de aur. Aici a fost notată cu 13,600, fiind urmată în clasament de Chiaki Hatakeda, din Japonia și de australianca Breanna Scott, conform publicației  Digisport.

Primul mesaj al sportivei

Iată și primul mesaj transmis de Sabrina Voinea prin intermediul ProSport: ”Bună seara! Sunt foarte încrezătoare și îmi doresc foarte mult să adun puncte și să mă calific la Olimpiada din 2024 de la Paris. Îi mulțumesc foarte mult Nadiei Comăneci și Doamne ajută la cât mai multe medalii.

Vă promit că anul acesta o să fiu campioană mondială și europeană. Le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături. Medaliile acestea sunt foarte importante pentru mine, sunt la fel de importante ca medalia de la sărituri de la Campionatul European.

O să mă adun, o să trag de mine la antrenamente, o să fac cât mai multe repetări corecte și o să vin cu aurul olimpic acasă. Doamne ajută! Vă mulțumesc! Seară frumoasă”.

Din când în când, în sportul românesc apare meteoric câte o stea. Este cazul Simonei Halep și mai nou a lui David Popovici. Ca români ne mândrim cu ei, iar personalitățile momentului se lipesc de imaginea lor, chiar dacă statul a făcut prea puțin pentru ascensiunea lor. 

Așa cum am scris în titlul articolului, MAGNA CUM APLAUZE pentru tânăra stea a gimnasticii românești!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *