Robbie Coltrane, îndrăgitul actor din filmul Harry Potter a murit la 72 de ani

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Robbie Coltrane unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai filmului Harry Potter a murit la vârsta de 72 de ani, scrie publicația Daily Mail pe site-ul său web.

Imaginea de mai sus este surprinsă la un eveniment care marca 20 de ani de la premierea filmului Harry Potter. În imagine actorul este surprins cu Emma Watson, un alt star al filmului. Cele două vedete pot fi văzute că sunt angajate într-o conversație, privind tandru unul în ochii celuilalt. Acest lucru sugerează relația specială pe care cei doi au avut-o în timpul filmărilor.

Vedeta scoțiană, care a murit ieri la vârsta de 72 de ani, a fost cunoscută mai ales pentru că a jucat iubitul personaj de la Hogwarts: Hagrid. El mai este cunoscut și din rolul în care interpreta un psiholog criminalist, Dr. Eddie ‘Fitz’ Fitzgerald în anii 90.

Moartea sa a fost în mare măsură neașteptată. Coltrane, al cărui nume real era Anthony Robert McMilan, a vorbit anterior despre problemele sale de sănătate. El a mărturisti într-un interviu că în ultimii ani a luptat pentru combaterea durerii 24 de ore pe zi. Actorul a abordat deschis faptul că suferă de osteoartrită, cel mai frecvent tip de artrită din Marea Britanie. 

El a declarat că: „Nu aveam cartilaj în genunchi. Era os pe os. Nu aș dori o asemenea durere nici celui mai rău dușman al meu. A fost oribil.”

Osteoartrita este una dintre cele peste 100 de forme diferite de artrită.

Omagiu adus de Emma Watson pe Instagram

Emma Watson, care a jucat alături de Robbie Coltrane în rolul lui Hermione Granger în filmul Harry Potter, a postat pe Instagram un omagiu regretatului ei co-star.

Împărtășind ultima lor imagine împreună, ea a spus:

„Odihnește-te în pace, Robbie Coltrane.

Robbie a fost ca și când aș fi avut cel mai distractiv unchi care ar fi putut exista vreodată, dar înainte de toate, era extrem de grijuliu și înțelegător față de mine atât ca și copil cât și ca adult. Talentul său era atât de imens încât avea sens că a jucat un uriaș – putea umple ORICE spațiu cu strălucirea sa.

Robbie, dacă voi fi vreodată atât de cumsecade precum ai fost tu cu mine într-un film, promit că o voi face în numele și amintirea ta. Vreau să știi cât de mult te ador și te admir. Îmi va fi foarte dor de bunătatea ta, poreclele tale, căldura ta, râsul și îmbrățișările tale. Ai făcut din noi o familie. Vreau să știi că asta ai fost pentru noi.”

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *