Zestrea domniței Ralu, jefuită de superman Cîțu

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Atacul fostului Ministru al Muncii Raluca Turcan, pare a fi o parodie a celebrului film Zestrea domniței Ralu, în care colega de partid se plânge că a fost jefuită de superman Câțu.

Supărată că nu a prins un post de ministru în noul executiv al premierului desemnat Nicolae Ciucă, Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a lansat un atac dur conducerii partidului. Ea a afirmat că Florin Cîțu ar trebui să-și depună demisia. A cerut demisia și echipei de negociere a PNL, spunând că: „V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine”. Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu că este dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii ți alocații.

„Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. În primul rând s-a plecat la drum cu o minciună. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu si al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Și doar în folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o fraudă asupra votului colegilor”, afirmă Turcan.

Zestrea domniței Ralu, jefuită de superman Cîțu

Fostul ministru susține că „este puțin spus ca s-a negociat in genunchi” cu PSD.

„Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale. Aș spune că e de domeniul patologicului. Florin, iți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsă de responsabilitate! Florin, ești dispus sa joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, afirmă Raluca Turcan, ministru al Muncii în Guvernul Cîțu.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a făcut o declarație publică luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV. El a spus că nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor. El a arătat că premierul interimar Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii. Despre faptul că Raluca Turcan nu a mai primit o funcţie de ministru, Roman a arătat că aceasta probabil nu a mai primit încrederea colegilor. ”Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă” a spus el, precizând că atmosfera în PNL este una ”vie”, potrivit HotNews.

Rămâne un mister! De ce Raluca Turcan și-a dat sema abia acum de „jaful de la pensii” al fostului premier Florin Câțu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
ROMÂNIA: COVID-19 bilanț 22 Noiembrie 2021 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web