Locuri de muncă la Aiud promise de un mare investitor european

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Deltamed, cel mai mare producător de ambulanțe din Europa, promite noi locuri de muncă la Aiud. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a primăriei Aiud se spune:

„Deltamed deschide o unitate de producție la Aiud!

Am primit de nenumărate ori, din partea voastră, a aiudenilor, solicitarea de a suplimenta locurile de muncă în așa fel încât locul de muncă să fie cât mai aproape de casă. Am ascultat și am făcut tot posibilul să creăm oportunități de dezvoltare strategice.Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud.

Astfel, planurile noastre de dezvoltare a municipiului, de sustenabilitate și responsabilizare ecologică, cât și de recreare a condițiilor optime de creștere industrială, și-au găsit un partener de încredere și un facilitator serios de oportunități pentru forța de muncă locală. Vă invităm la o întâlnire cu reprezentanții companiei – în data de 17 iulie 2021, între orele 09:00 – 16:00 – în parcarea de pe strada Cuza Vodă, zona Primăriei Aiud pentru a participa la o expoziție a unora dintre principalele vehicule speciale pe care aceștia le realizează, a le adresa orice întrebare considerați oportună și a vă manifesta un eventual interes de includere în procesul de recrutare ce urmează să înceapă la nivel local.”

Conform informațiilor prezentate de primărie, locația va fi aleasă de viitorul investitor. Reprezentanților companiei le-au fost prezentate mai multe locații. Printre acestea, zona IAS, fosta platformă Metalurgica Aiud și o locație de pe strada Tribun Tudoran.

Câte locuri de muncă la Aiud vor fi inițial

Cel mai probabil construcția halei de producție va începe anul acesta. Producătorul își dorește să demareze și procesul de producție tot în acest an.

Inițial vor fi create 40 de locuri de muncă. Ulterior numărul acestora va crește pe măsură ce va fi demarată producția efectivă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 7 Iulie 2021 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web