Compania GLERUPS își extinde afacerea la Aiud și va crea aproximativ 100 noi locuri de muncă

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Compania GLERUPS a început o nouă investiție la Aiud, lucru anunțat de primăria municipiului Aiud pe pagina oficială de Facebook. Este vorba despre construirea unei noi hale de producție și anexe utilitare. Reprezentanții companiei au comunicat că la finalizarea lucrărilor vor angaja aproximativ 100 de persoane.

Compania GLERUPS și istoricul ei pe scurt

O mamă daneză, pe nume Nanny Glerup, i-a făcut soțului său Ove, o pereche de cizme din pâslă. Se întâmpla în 1993, iar lâna provenea de la propria ei oaie din rasa Gotland. Cizmele au fost bine primite de către prieteni și familie. Au avut un asemenea succes, încât Nanny a început să facă aceste produse din pâslă ca hobby. A fost prima fază de pregătire pentru viitoarea companie de succes.

Dezvoltarea producției

La început, Nanny făcea doar două perechi de încălțăminte zilnic. De atunci, Nanny și soțul ei Ove au muncit din greu pentru a dezvolta și îmbunătăți produsul și tehnologia de producție. Mai multe mașini au fost inventate și proiectate, făcând compania GLERUPS capabilă să țină pasul cu cererea clienților din întreaga lume, dependenți de aceste produse.

Astăzi sediul central al GLERUPS este situat în partea de nord a Danemarcei, într-o zonă rurală, cu câmpuri, copaci și aer curat. Sediul este chiar casa celor doi soți, Nanny și Ove. Pe măsură ce afacerea s-a dezvoltat de-a lungul anilor, peisajul a suferit modificări importante. Au fost reconstruite, redecorate și extinse alte facilitățile de birouri. De fapt, astăzi, noua clădire a depozitului se află pe terenul unde Nanny obișnuia să crească propriile oi din rasa Gotland. Cei doi spun că prețuiesc împrejurimile minunate ale sediului și găsesc inspirație și energie în mediul natural și proaspăt.

Important de știut este faptul că produsele Glerups ajung în toată lumea. Ele vor fi produse în țară doar la Aiud, cu materiale eco 100%.

Executivul local spune că este un partener de încredere pentru orice investitor care valorifică oportunitățile municipiului Aiud.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 28 Ianuarie 2021 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web