VIDEO: Momentul înfricoșător în care crabii canibali invadează o familie aflată la picnic pe Insula Crăciunului

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

O familie care încerca să se bucure de un grătar într-o excursie de primăvară pe o idilică insulă australiană, a obținut mai mult decât s-a așteptat, atuci când a fost înconjurată rapid de crabii canibali gigantici, informează Daily Mail.

Crustaceele cu aspect feroce, cunoscuți și sub numele de crabi de nucă de cocos, măsoară până la un metru în lungime. Aceștia au un puternic simț al mirosului, ceea ce explică apariția lor în număr atât de mare.

În timp ce familia se bucuratde un grătar în aer liber pe Insula Crăciunului, a fost înconjurată de crabii în căutarea mâncării. Crabii sunt inofensivi, în ciuda aspectului lor înfricoșător. Ei sunt cunoscuți că fură obiecte din campinguri, de aceea mai sunt cunoscuți și sub numele de crabii tâlhari.

VIDEO cu crabii canibali care invadează familia

O serie de fotografii uimitoare arată mai mult de 52 de creaturi hidoase care așteaptă cu nerăbdare șansa de a gusta câteva resturi. Fiica uneia dintre familiile aflate în călătorie, părea îngrozită de enormii crabi care o înconjurau. Ea stătea înfricoșată în timp ce își mânca cina pe scaunul de camping pliabil.

Un crab mai curajos a fost fotografia când escalada pe lateral o masă. El spera să ajungă mai ușor la bunătățile de pe masa familiei. Cele două familii care erau la grătar au declarat că nu au văzut niciodată atât de mulți crabi canibali la un loc. Au povestit cum de îndată ce au început să gătească, o cohortă de crabi i-a invadat. Unul dintre fiii familiei a numărat 52 de exemplare. Misiunea lui a fost să-i adune și să-i îndepărteze de locul unde mâncau.

Insula Crăciunului a fost cedată de Singapore Australiei în octombrie 1958. Insula a fost folosită ca centru de detenție din 2016 și a fost închisă pentru o scurtă perioadă. Cu toate acestea, Insula Crăciunului este cunoscută și pentru fauna ei sălbatică uimitoare. Insula găzduiește 25 de milioane de crabi roșii canibali. Aceștia rămân pe uscat până când se mută în ocean pentru a se reproduce. Puii apoi se întorc din nou pe uscat.

Rechinii-balenă sunt, de asemenea, o caracteristică a insulei în această perioadă a anului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
Duminică 27 septembrie aiudenii sunt chemați la vot. Îi vor…
Aiudeanul Portal Web