A fost bătută și ucisă de profesorul de matematică pentru că a greșit două probleme

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Un caz șocant s-a petrecut la o școală din China unde o fetiță de 10 ani a murit în mod tragic, după ce a fost bătută și ucisă de profesorul de matematică pentru că a greșit două calcule, scrie site-ul BZI.ro.

Fata identificată doar cu numele de familie, Zhang, învăța la o școală primară din centrul Chinei, în orașul Guangyuan. Informația a fost publicată de agenția națională de știri Xinhua.

Bătută și ucisă de profesorul de matematică

Acesta a lovit-o cu o riglă de mai multe ori, apoi a obligat-o să stea în genunchi, informează China Daily. Alte surse mai spun că fetița a fost și maltratată, fiind trasă de urechi și apoi lovită în cap de profesorul de matematică.

Ajunsă acasă, bunica fetiței a observat că aceasta era amețită. A dus-o la spital, dar doctorii nu au mai putut să o salveze. Fetița a fost declarată decedată câteva ore mai târziu. Medicii nu se poat pronunța de cauza decesului deoarece fetița nu prezenta răni vizibile. O anchetă a fost declanșată pentru a determina cauzele care au provocat decesul. Este așteptat și rezultatul autopsiei care se speră că va face lumină în acest caz.

Profesorul de matematică a fost suspendat în frunte cu directorul școlii. Bunica fetiței a declarat că aceasta mai are o soră care învăța în aceeași clasă. Aceasta i-a spus că fetița era aproape să leșine în momentul în care a fost bătută. Bunica a mai declarat că fetița era terorizată de profesorul ei de matematică. Acesta obișnuia să aplice regulat pedepse fizice elevilor.

În China este o discuție pe această temă. Anul trecut în provincia Guangdong a fost dezbătută legalizarea pedepselor în școli, scrie publicația South China Morning Post.

Pedeapsa corporală în școli a fost interzisă în China în 1986, dar rămâne încă răspândită în majoritatea unităților de învățământ de pe teritoriul țării.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 20 Septembrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web