Un medic PUNE DEGETUL PE RANĂ! „Suntem praf la bun simț și solidaritate!”

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Laura Zarafin, un cunoscut medic ATI, prezentă în linia 1 a pandemiei COVID-19 în București, PUNE DEGETUL PE RANĂ, reacționând dur într-o postare pe Facebook, informează DC Medical pe pagina sa electronică.

Ea își manifestă dezamăgirea că pacienții din București sunt trimiși în alte orașe și reclamă lipsa de solidaritate din sistemul medical. Aceasta se manifestă la toate nivelele din sistemul sanitar. Ea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj îngrijorător.

Medicul pune degetul pe rană într-o postare pe Facebook

Printre altele spune: în „grădina Maicii Domnului”, nimeni nu ajută în mod real; infecționiștii și câțiva medici din spitalele „suport” sunt bătaia de joc a tuturor „colegilor”, lipsiți complet de orice urmă de solidaritate.

Suntem aceiași oameni care stăm la 40 de grade în combinezoane, cu creierii fierți și cu transpirația curgându-ne șiroaie în gură și în cizme.

Nici măcar nu facem „efortul” de a pune la un loc ventilatoarele (deși ventilatoarele nu fac decât să câștige puțin timp pentru ca sistemul imunitar să învingă boala) cu anesteziștii.

Suntem praf la capitolul bun simț și solidaritate.

Sistemul sanitar din România își arată limitele. Oameni în stare critică ajung din București în Tg Mureș , Medgidia, Câmpina, Galați etc.

Din București, oraș în care există cei mai mulți medici anesteziști!!!

TRISTĂ SITUAȚIE”!

Reputatul medic a dat un interviu publicației online 360medical.ro. Aceasta spune că Spitalele din România au fost nevoite să se adapteze la situația specifică riscului infecțios cu noul coronavirus. Unele au făcut-o mai bine, altele mai puțin bine. S-a văzut și s-a simțit, dovadă multe focare apărute la personalul medical din unitățile sanitare.
În opinia dr. Laura Zarafin, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Colentina, fiecare spital din România a avut 5 luni la dispoziție ca să își organizeze propriul spațiu de triaj. Ele puteau în acest timp să-și organizeze și propria zonă pentru pacienții pozitivi la testul PCR pentru SARS-CoV- 2.

Mai mult, ping-pong-ul stupid între spitale non-Covid și spitale Covid este nejustificat medical. Este și mare consumator de timp, nervi și bani pentru serviciile de ambulanță. Ea crede că toată lumea va trebui să învețe să conviețuiască ani de zile de acum încolo cu noul coronavirus.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
Novak Djokovic a fost DESCALIFICAT de la US Open, datorită…
Aiudeanul Portal Web