Nepoata lui Osama bin Laden spune că Trump este singurul președinte care poate preveni încă un 11 septembrie

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Nepoata lui Osama bin Laden, creierul atacului terorist din 11 septembrie 2001, susține că Donald Trump este singurul președinte care poate preveni un alt atac terorist similar asupra Statelor Unite, informează Daily Mail în ediția online. Ea susține că un alt atac terorist este foarte posibil dacă Joe Biden devine președinte, deoarece stânga din SUA a devenit foarte radicală.

Noor bin Ladin, în vârstă de 33 de ani, a avertizat că, dacă este ales Joe Biden, ar putea exista un alt atac. Asta deoarece ea a susținut că stânga din SUA este aliniată unui radicalism periculos. Tânăra crede că Trump „trebuie să fie reales” și să o lovească pe Ilhan Omar. Aceasta este o politiciană democrată, despre care Trump spunea:„este o femeie oribilă care urăște țara noastră”.

Nepoata lui Osama bin Laden a acordat un interviu

Într-un interviu acordat publicației New York Post, bin Ladin, a cărei familie scrie numele diferit, a dezvăluit că era o susținătoare de mult timp a lui Trump. Ea poartă pălăria MAGA de câte ori are ocazia în Elveția sa natală. Noor bin Ladin dă vina pe administrația Obama / Biden pentru că a permis Statului Islamic să devină mai puternic. Ea spune că Trump este singura persoană care ar putea opri ca acest lucru să nu se întâmple din nou.

„Statul Islamic a proliferat sub administrația Obama / Biden, ceea ce a dus la venirea lor în Europa. Trump a arătat că protejează America și pe noi prin extensie, de amenințările străine, distrugând teroriștii de la rădăcină și înainte ca aceștia să aibă șansa de a lovi”.

Bin Ladin s-a născut și locuiește în Elveția, dar susține că este „americană în inimă”. Spune că a avut un steag american în dormitorul copilăriei. În plus a vizitat frecvent SUA împreună cu mama ei de când avea trei ani. L-a susținut pe președintele Trump de când a anunțat că va candida la funcția de președinte al SUA în 2015. Ea spune că îl urmărește și admiră hotărârea acestui om.

„El trebuie să fie reales … Este vital pentru viitorul nu numai al Americii, ci și al civilizației occidentale în ansamblu. Vă uitați la toate atacurile teroriste care au avut loc în Europa în ultimii 19 ani. Ne-au zdruncinat din temelii … [Islamul radical] s-a infiltrat complet în societatea noastră . În SUA este foarte îngrijorător faptul că stânga s-a aliniat complet cu oamenii care împărtășesc ideologia respectivă”, a declarat acesta.

Ea adaugă că nu se teme să-și arate sprijinul pentru Trump în Europa, indiferent de reacția pe care o primește.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 6 Septembrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web