Denzel Washington i-a adus un ultim omagiu celui care a fost Chadwick Boseman, actorul din Black Panther

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Actorul Denzel Washington i-a adus un frumos tribut regretatului Chadwick Boseman, actorul din Black Panther, scrie publicația Daily Mail în ediția sa online.

Legendarul actor a declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că Chadwick era „un suflet blând și un artist strălucit, care va rămâne alături de noi pentru totdeauna prin performanțele sale actoricești emblematice, din scurta dar ilustra sa carieră.” La sfârșit, Washington a mai spus „Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Chadwick Boseman.” Puțini știu că legătura dintre cei doi actori era mult mai profundă decât ar crede unii. Asta pentru că Denzel a fost cel care l-a sponsorizat pe Boseman cu o bursă să studieze la prestigioasa universitate Oxford, la secția de actorie. Ani mai târziu, la premiera filmului Black Panther, Boseman l-a invitat și pe Denzel Washington, pentru a-i mulțumi personal. Spiritual, Washington a glumit: „Oh, deci deasta sunt aici, îmi datorezi bani.”

Cine a fost actorul din Black Panther

Boseman s-a apucat de actorie în 2003, jucând în seriale precum All My Children, Third Watch sau Lege și Ordine. În 2013, a jucat rolul principal în filmul 42, o dramă biografică despre viața lui Jackie Robinson. Acesta a fost primul jucător de baseball de culoare care a activat în Major League Baseball (MLB). În 2016, avea să joace rolul care avea să-l facă celebru pentru milioane de oameni. El a fost Regele Tchalla, Pantera Neagră, un supererou al universului Marvel, în filmul Captain America: Războiul Civil. Filmul Black Panther, care avea să apară doi ani mai târziu, îl avea în rolul principal. A fost primul film cu o distribuție formată în principal din actori de culoare. A fost un succes de casă cu încasări de peste un miliard de dolari la box office.

Chadwick Boseman a murit pe 28 augut, la numai 43 de ani, după ce fusese diagnosticat în 2016 cu cancer de colon. Vestea morții sale subite a reprezentat un șoc pentru mulți actori de la Hollywood care au lucrat cu el.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 31 August 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web