Bătaie de joc la filiala din Aiud a băncii Raiffeisen

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Bătaie de joc la filiala din Aiud a băncii Raiffeisen, unde bancomatele nu funcționează sau dau erori în funcționare.

Să scoți bani cash de la bancomatele filialei din Aiud a băncii Raiffeisen, poate fi o aventură neplăcută. Inițial am crezut că este o problemă temporară. Dar ulterior am constatat că problema se perpetuează. Asta după ce abia după trei zile am reușit să scot cash de la bancomatele băncii. Să o luăm cu începutul.

Miercuri, aveam de gând să scot o anumită sumă de bani de la ATM-ul din afara băncii. Era o coadă uriașă și nu știam de ce. La bancomatul din interiorul filialei era o persoană care făcea mentenanța aparatului ATM. M-am așezat răbdător la coadă, până când cel care se chinuia să scoată bani din aparat, a spus că nu funcționează.

A fost momentul în care s-a pornit o minirevoltă, mai multe persoane care așteptau la rând spunând că nici ieri (marți) bancomatul nu a funcționat. L-am întrebat pe cel care făcea mentenanț (sau repara) aparatul din interiorul băncii dacă mai durează mult operațiunea. Mi-a răspuns plictisit și vizibil deranjat că da. Cu un ATM defect și cu celălat pe „masa de operație”, m-am lăsat păgubaș și am plecat de acolo nervos (nu eram singurul).

Poate a doua oară e cu noroc

Astăzi (vineri) la două zile după nefericita încercare de miercuri, mi-am încercat din nou norocul. Vestea bună este că bancomatele păreau să funcționeze. Vestea proastă este că ele funcționau după bunul lor plac.

La ambele bancomate, erau din nou oameni la coadă. Asta nu m-a mirat. Coada este un fenomen național la români. Parcă au reînviat reflexele de pe vremea lui Ceaușescu (te pui la coadă, da de prinzi și tu ceva, nu contează ce). M-am așezat cuminte la ATM-ul din interior. Mi-a venit rândul și surpriză! La prima încercare, mesaj de eroare: „Cardul dvs. nu poate fi procesat” (sau ceva asemănător).

Îl mai introduc odată! Minune îl acceptă, dar când indic suma pe care doream să o scot, alt mesaj: „Suma este prea mare, încercați cu o sumă mai mică în bancnote de 50 și 10 lei”, (WTF, prietenii știu de ce!) Introduc o nouă sumă și mutu (ATM-ul), catadicsește să-mi dea suma cerută.

Totuși, aveam nevoie de o sumă mai mare, așa că m-am așezat la coda bancomatului de afară (la cel din interior nu mai aveam nervi să încerc). Și aici persoanele care încercau, se loveau de aceleași probleme (erori) și încercări multiple de accesare a bancomatului. Nu am fost surprins să constat din discuții, că și ele se confruntaseră cu aceleași probleme în zilele anterioare.

Până la urmă am reușit. Asta după aproape o oră, când în mod normal această orperațiune trebuia să-mi ia câteva minute. Nu vreau să fac alte speculații deocamdată. Pot să spun doar răspicat că filiala din Aiud a băncii Raiffeisen are o mare problemă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *