Comitetul Local pentru Situații de Urgență Aiud, a hotărât prelungirea valabilității măsurilor de siguranță împotriva SARS-COV-2

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Comitetul Local pentru Situații de Urgență întrunit vineri 30.10.2020, a stabilit la nivelul municipiului Aiud, prelungirea valabilității măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2, pentru încă o perioadă de 14 zile, după cum urmează:

Comunicatul primăriei postat pe pagina de Facebook:

La nivelul municipiului Aiud, Comitetul Local pentru Situații de Urgență întrunit astăzi, 30.10.2020, a prelungit valabilitatea unor măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2, după cum urmează:

1. Se suspendă pentru încă 14 zile activitatea pieței în privința comercianților ambulanți, care se desfășura în mod tradițional în zilele de joi. Activitatea Pieței Agroalimentare „Dr. Constantin Hagea” își va desfășura activitatea în program normal, cu un circuit special organizat de către Biroul Administrația Pieței astfel încât să se reducă aglomerarea și să fie respectate măsurile de distanțare fizică atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți.

2. Numărul maximum de persoane care pot participa la evenimente, altele decât cele reglementate prin lege, pentru următoarele 14 zile, este de:

– la oficierea căsătoriilor civile, pot participa maximum 10 persoane, în spațiul special amenajat din interiorul Primăriei municipiului Aiud (Sala de Căsătorii) și maximum 20 de persoane în orice spațiu deschis;

– la oficierea înmormântărilor pot participa maximum 20 persoane.Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 31 octombrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web