Bunic mort de Covid-19, în vârstă de 81 de ani, după ce a refuzat să poarte mască, așa cum sugera președintele Trump

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Nepoata unui bunic mort de Covid-19, în vârstă de 81 de ani, a declarat pentru Boston Globe că bunicul ei, Juan Ciprian, a murit de Covid-19 nefiind atât de precaut pe cât ar fi trebuit, refuzând să poarte masca deoarece președintele Donald Trump a minimalizat pericolul virusului, informează Daily Mail.

Tânăra a declarat că bunicul ei, care a murit de COVID-19 săptămâna trecută, a fost un susținător al lui Trump și a refuzat să poarte mască. Ea a declarat că Ciprian a fost singurul membru al familiei sale care nu a luat purtarea măștii în serios. „El a fost singurul care nu s-a conformat. A auzit tot felul de teorii ale conspirației și a spus că Trump a spus una sau alta. Nu credea că este un lucru real”, a mărturisit tânăra pentru Boston Globe.

Bunic mort de Covid-19 fără afecțiuni cunoscute

Bunicul care nu suferea de nicio afecțiune, a început să prezinte simptome COVID-19 pe 20 septembrie. A fost dus la un spital local trei zile mai târziu. Ciprian a murit din cauza COVID-19 pe 29 septembrie, potrivit familiei sale. Soția în vârstă de 81 de ani a fost, de asemenea, diagnosticată cu virusul. Ea a fost internată în spital, iar apoi transferată într-o casă de reabilitare unde încă este sub tratament.

A fost doar o chestiune de timp până când și părinții nepoatei au contractat virusul. Bunicii care locuiau alături de părinții ei, au ajuns și ei la spital din cauza virusului. Mama fetei a transmis un mesaj în care spune: „Noi, toți oamenii care au fost afectați de COVID-19, ne-am pierdut slujbele. Ne-am îmbolnăvit sau chiar am murit din cauza asta, merităm să fim auziți. Inima mea este alături de președintele Trump și îi doresc tot ce e mai bun. Dar țara are nevoie de el nu pentru a face jocuri politice, ci pentru a-și aminti că suntem oameni”.

În total, șapte persoane din familia bunicului decedat au fost diagnosticate cu virusul. De aceea se crede că ei au contractat bola de la el. La doar o zi după ce familia a primit cenușa acestuia, au aflat că și Donald Trump avea virusul. Diagnosticul președintelui a surprins familia și a provocat furie în sufletul acesteia.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 7 octombrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web