Petrică Mîțu Stoian a murit. Îndrăgitul interpret de muzică populară se recupera după ce se vindecase de COVID

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, a murit sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, unde fusese internat în stare gravă. Regretatul artist fusese internat la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  În vârstă de 61 de ani, Petrică Mîțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant. Acesta îi fusese recomandat în tratamentul de recuperare post Covid-19, informează dcnews.ro.

Se pare că artistul și-ar fi presimțit moartea. În urmă cu o săptămână a fost la cimitir și și-a pregătit locul de veci cu mare atenție. Pe pagina unei case de discuri a apărut și o fotografie cu locul de veci a celui care a încântat cu vocea sa o țară întreagă.

Drum lin, Petrică Mîțu Stoian!

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul scris de casa de discuri pe fagina de facebook.

Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, Constantin Enceanu, colegul și prietenul artistului, a izbucnit în lacrimi spunând:

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi.“

Medicul artistului a confirmat decesul

„Domnul a venit la clinică să facă terapie post-COVID-19. Din păcate, a dezvoltat o bronho-pneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie, iar acesta a decedat în urma unui șoc septic.

Șocul septic ireversibil e o boală serioasă, cu mortalitatea foarte mare. A fost pus pe tot ce trebuie, dar, din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat, nici măcar la resuscitare“, a precizat medicul care îl trata pe artist.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
ROMÂNIA: COVID-19 bilanț 6 Noiembrie 2021 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web