Aiudeanul Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari și este cu un pas mai aproape de a-și îndeplini marele vis de a ajunge campion în GLORY

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe în rețeaua favorită!

Aiudeanul Benny Adegbuyi l-a învins pe legendarul Badr Hari în main-eventul galei Glory 76 de la Rotterdam, printr-un KO în repriza a 3-a. Acesta a avut o reacție superbă după victorie, mulțumind României la sfârșitul discursului de învingător.

Beni a avut o repriză a doua de coșmar, după ce Badr Hari îl trimisese pe campionul nostru la podea aplicându-i un knockdown. Mulți nu îi mai acordau lui Beni nicio șansă, dar acesta a fost senzațional în repriza a 3-a . El a început în forță runda finală, a luptat inteligent și a lovit nemilos, în stil de mare campion.

Benny i-a stins lumina marocanului cu o directă care i-a fracturat nasul, urmată de un low-kick la ficat, care l-a trimis pe Badr Hari la podea. Acesta nu s-a mai putut ridica și astfel românul a fost declarat învingător pin KO în repriza a 3-a.

Aiudeanul Benny Adegbuyi, discurs de învingător

„Știam că va începe rapid, am făcut o greșeală si am plătit cu un knockdown. Am știut că dacă stau în ring va renunța primul. Când i-am dat uppercut combinat cu low-kick-uri, am continuat în același ritm, am respectat planul. Cred că i-am rupt nasul, a fost un upercut, poate și piciorul.

Este un luptător fantastic, îi mulțumesc că a acceptat să lupte cu mine. M-am ținut de promisiune. Cum am mai zis, sunt cel mai dur motherf*cker. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut. Poate per-total este mai bun, dar nu azi. Lăsați-mă sa mă bucur de victorie. Sunt român, mă simt român și sunt mândru de asta. Mulțumesc România!”.

Aiudeanul Benny Adegbuyi este acum vedeta circuitului Glory, iar următorul său adversar va fi Rico Verhoeven sau Ben-Saddik. Acesta se va stabili după duelul dintre cei doi care va avea loc pe 30 ianuarie 2021. Românul Benny Adegbuyi este principalul challenger la titlul suprem.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat
COVID-19 bilanț la 19 decembrie 2020 conform Grupului de Comunicare…
Aiudeanul Portal Web